VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Er komt een squid game tournament in Nederland
Squid Game Tournament

Er komt een squid game tournament in Nederland

Er komt een Squid Game Tournament in Nederland waarbij je echt neergeschoten kunt worden!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·19-9-2023
Delen

Bron foto: Warrior Events

Ahoy Piraat!

Oh... my... god...! Bijna iedereen heeft inmiddels wel Squid Game gezien, waarbij je eerst in shock raakt wat er allemaal gebeurt en vervolgens moet je steeds weer opnieuw bijkomen. Met meerdere mind-fucks ben jij wel een avondje zoet geweest!

Maar het hoeft niet bij kijken te blijven, want jij kunt nu ook meedoen aan een echte Squid Game Tournament. En ja, je wordt echt neergeschoten! Durf jij het aan? Check alle informatie hieronder 👇🏻

We mogen wel geloven dat je niet met echte kogels wordt neergeknald, maar we durven niks te garanderen...

Je reist af naar een unieke locatie en professionele acteurs laten je wanen in een ware horror film. Squid Tournament duurt twee uur en is een heftig avontuur dat je zeker lang zal bijblijven. Maar ach, het zijn toch alleen maar kinderspellen? Moet te doen zijn toch...?

Het doel van het spel is om te blijven leven. De spellen moet je voltooien, maar indien je een spel verliest, lig je eruit. Een bijzonder detail is dat je wel van tevoren weet dat je wordt neergeschoten. De professionele acteurs gebruiken geen paintball- of airsoft guns kogels. Het is belangrijk dat je niet kleinzerig bent, want dan wordt het een zware middag. Het is niet toegestaan om foto's te maken of te filmen tijdens de spellen.

De locatie is vooralsnog geheim. Een paar dagen van tevoren krijg je de precieze locatie te horen, maar dat zal sowieso in de gemeente Groningen en in de gemeente Meppel zijn. Je kunt meedoen aan deze bijzondere activiteit op 19 maart, 27, 28 mei in Meppel en 8, 9, 15, 16 April in Groningen.

Je speelt dit spel met ongeveer 50 mensen tegelijkertijd. Je kunt met een groep meedoen en tickets zijn te verkrijgen via Warrior Events. Een ticket kost €37,95. Indien jij 50 mensen kunt verzamelen, kan je het ook uitsluitend met je eigen groep spelen!

We hopen je ooit nog weer te zien...!

Word lid van onze Facebookgroep 👇🏻

Een juridisch probleem melden