VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • Ga op een drie jaar durende cruise die 135 landen aandoet 😲
MV Gemini

Ga op een drie jaar durende cruise die 135 landen aandoet 😲

Bezoek 375 havens op alle zeven continenten. Nee, echt, op één waanzinnige cruise.

Gepubliceerd door
Mad_Dog_Daniel·12-3-2023
Delen

Vaar bijna 210.000 kilometer en bezoek maar liefst 135 landen op alle zeven continenten met deze ietwat absurde cruise die net van start is gegaan.

We hebben het even voor je uitgerekend en voor deze driejaarlijkse reis hoef je maar ongeveer 780 dagen vrij te pakken, dus lever dat vakantieaanvraagformulier maar snel in!

Wat kost dat dan? De prijzen starten bij $29,999 per jaar (ongeveer €28.325 per jaar). Per persoon zou de hele reis dus ongeveer 85.000 euro kosten.

Oké, dat is een hoop geld, maar als je het even uitrekent komt dit uit op zo'n €80 per nacht en dat is best oké als je weet dat dit inclusief je hut en all-inclusive maaltijden aan boord is.

De cruise begint in Istanbul op 1 november 2023 en keert op 1 november 2026 weer terug in Istanbul.

Je kunt hier een mooie interactieve routebeschrijving zien.

Ga voor meer informatie naar de Life at Sea Cruises' website.

Afbeeldingen van Life at Sea Cruises.

Een juridisch probleem melden