VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Geen wegwerpwaterflesjes meer op Schiphol!
2297189109, Great collection of water bottles., Nice collection of waterbottles

Geen wegwerpwaterflesjes meer op Schiphol!

Ahoy Piraat!

Schiphol Airport Retail (SAR) zet een grote stap in de groene richting. De grootste retailer van Schiphol zet namelijk een streep door wegwerpwaterflesjes. Vanaf nu worden er geen plastic flesjes met water meer verkocht, maar zijn er waterpunten waar je je herbruikbare waterfles gratis kan vullen.

Gepubliceerd door
Tigo·5-7-2023
Delen

Dat is goed nieuws! Nu hoef je geen €6 meer te betalen voor een flesje water op het vliegveld van Schiphol. Je kan gewoon een herbruikbare waterfles meenemen en deze gratis vullen bij de Dopper Water Tap. Een streep door de wegwerpflesjes gaat alleen op Schiphol Airport al behoorlijk schelen; bijna 750.000 stuks.

Door gebruik te maken van herbruikbare flesjes en water te tappen bij een waterpunt draag jij ook je steentje bij aan een duurzamere toekomst. Zo'n waterpunt is trouwens niet alleen goed tegen de dorst, er wordt ook veel informatie verzameld: hoeveel liter water er op bepaalde plekken wordt getapt, hoeveel wegwerpflesjes daar al mee worden bespaard en hoeveel CO2 er wordt uitgespaard.

Leuk weetje: je kan op Google Maps nu ook waterpunten vinden!

Bron: Dopper & Travelpro

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Een juridisch probleem melden