VakantiePiraten
Profile
640076360510086093 airbnb, airbnb, Partner

#GOALS 🌟 Dit is de villa uit onze dromen!

Deze villa is in een woord: WAUW! Je moet wel nog even doorsparen om hier kunnen overnachten, maar dat is het wat ons betreft helemaal waard. Deze droomvilla staat op een schitterende plek op Bali (daar moet je natuurlijk ook gewoon een keer geweest zijn) en heeft alles wat je hartje begeert. ❤️

Gepubliceerd door
Tigo·19-9-2023
Delen

Droomhuis op Bali

Als wij ooit de loterij winnen, weten we al waar we dat eens even goed gaan vieren! Dit huis in Ubud is alles waar je als luxepaardje van droomt. Deze villa heeft 12 slaapkamers, een infinitypool, een glijbaan en een butler die tijdens je verblijf voor je zorgt.

Naast de persoonlijke butler kan je er ook voor kiezen om een chef-kok in te huren, want ja als je daar dan toch bent ga je ook niet zelf koken natuurlijk. Je kan je hier helemaal in de watten laten leggen. Hier kan je pas echt een luxe leventje gaan leiden!

En wat kost dat grapje? Nou, daar worden we iets minder blij van... Een verblijf in deze villa is helaas niet goedkoop. Een nacht in deze Airbnb kost €1550, maar je kan hier wel met 16 personen verblijven wat neerkomt op ongeveer €97 per persoon per nacht, wat dus eigenlijk helemaal niet zo slecht is.

Dus trommel je vriendengroep/familie op en haal ze over!

Let's go to Bali!