VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

640076360510086093 airbnb, airbnb, Partner

#GOALS 🌟 Dit is de villa uit onze dromen!

Deze villa is in een woord: WAUW! Je moet wel nog even doorsparen om hier kunnen overnachten, maar dat is het wat ons betreft helemaal waard. Deze droomvilla staat op een schitterende plek op Bali (daar moet je natuurlijk ook gewoon een keer geweest zijn) en heeft alles wat je hartje begeert. ❤️

Gepubliceerd door
Tigo·6-7-2023
Delen

Droomhuis op Bali

Als wij ooit de loterij winnen, weten we al waar we dat eens even goed gaan vieren! Dit huis in Ubud is alles waar je als luxepaardje van droomt. Deze villa heeft 12 slaapkamers, een infinitypool, een glijbaan en een butler die tijdens je verblijf voor je zorgt.

Naast de persoonlijke butler kan je er ook voor kiezen om een chef-kok in te huren, want ja als je daar dan toch bent ga je ook niet zelf koken natuurlijk. Je kan je hier helemaal in de watten laten leggen. Hier kan je pas echt een luxe leventje gaan leiden!

En wat kost dat grapje? Nou, daar worden we iets minder blij van... Een verblijf in deze villa is helaas niet goedkoop. Een nacht in deze Airbnb kost €1550, maar je kan hier wel met 16 personen verblijven wat neerkomt op ongeveer €97 per persoon per nacht, wat dus eigenlijk helemaal niet zo slecht is.

Dus trommel je vriendengroep/familie op en haal ze over!

Let's go to Bali!

Een juridisch probleem melden