VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Gratis hotelkamer op Ibiza voor mensen zonder schaamte
Ibiza

Gratis verblijf op Ibiza 💖 Wel met één klein addertje onder het gras... 🐍

Ahoy Piraat!

Een verblijf op Ibiza is behoorlijk aan de prijs, maar in dit hotel is het mogelijk om gratis een nachtje in deze bijzondere kamer te verblijven.

Is er iets mis met het hotel? Nee, zeker niet! Het is juist een trendy 4*-hotel met alles erop en eraan. Er is iets heel anders aan de hand met de hotelkamer....

Gepubliceerd door
Tigo·1-4-2024
Delen

Wat is dan het addertje onder het gras?

Nou... Met een verblijf in deze kleurrijke hotelkamer sta je in het middelpunt van de belangstelling. Deze kamer heeft namelijk glazen wanden en bevindt zich midden in de lobby van het hotel. Je hebt hier dus totaal geen privacy tijdens je verblijf.

De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, een plafondventilator, een tafel met krukken en een tv. Maak je geen zorgen, het toilet heeft geen raam.

Interesse in deze bijzondere hotelkamer? Vul dan dit formulier in!

De Zero Suite

Een juridisch probleem melden