VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Huur twee weken lang skimateriaal huren in Zweden
ski equipment

GRATIS skimateriaal huren?! Dat kan in Zweden

Skiën of snowboarden met een beperkt budget? Geen probleem in Zweden!

Gepubliceerd door
Jules·19 uur geleden
Delen

Skiliefhebbers opgelet! Zweden is misschien niet de eerste bestemming die in je gedachte opkomt wanneer je denkt aan wintersport, maar ook Zweden biedt genoeg mooie opties voor prachtige skigebieden.

En een ander leuk voordeel; in Zweden kun je bij de Fritidsbanken (de vrije tijd bank) twee weken lang gratis ski-en snowboardmateriaal, schaatsen en overige buitensportmaterialen lenen. Het enige wat je hoeft achter te laten is je e-mailadres en you're ready to go!

Hoe dat kan? De Zweedse overheid wil op deze manier de mensen motiveren om verschillende buitensporten uit te proberen, zonder hoog in de kosten op te lopen. De materialen zijn vaak tweedehands en worden gedoneerd door mensen die ze niet meer gebruiken. De Fritidsbanken controleert en onderhoudt de materialen en stelt de skimaterialen zelfs voor je af voor gebruik!

Meer weten? Neem een kijkje op: https://www.fritidsbanken.se/en/

Foto: Julia de Geus, Skigebied Isaberg, Zweden.

Een juridisch probleem melden