VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Gratis vakantie naar Rhodos voor gedupeerde toeristen
Rhodos, Rhodos island, shutterstock

Griekenland biedt gedupeerde toeristen Rhodos gratis vakantie aan

Ahoy Piraat!

Bijna 20.000 toeristen werden de afgelopen weken in veiligheid gebracht vanwege de grote bosbranden. Dat niet alleen, ook hebben veel mensen hun vakantie moeten inkorten of zelfs afbreken. Voor een aantal mensen is er goed nieuws: Griekenland gaat sommige toeristen compenseren met een gratis vakantie naar Rhodos!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·2-8-2023
Delen

De bosbranden op Rhodos

Voor veel mensen was het een enorme tegenvaller. Een fijne vakantie naar Rhodos werd 'm niet. Het vuur was aanvankelijk door de brandweer onder controle gebracht, maar op zaterdag 22 juli draaide de wind en door sterke windvlagen ontwikkelden de bosbranden zich richting meerdere hotels en andere accommodaties op het eiland. Veel toeristen moesten vluchten en noodgedwongen naar huis vertrekken. Onder deze groep ook veel Nederlanders.

Griekse Gastvrijheid

Natuurlijk laat Griekenland zich van haar beste kant zijn. Het land staat natuurlijk bekend om de gastvrijheid en heeft vandaag beloofd dat ze graag een deel van de toeristen compensatie geven. De Griekse regering geeft aan dat iedereen wiens vakantie is ingekort vanwege de bosbranden, een week gratis vakantie zal krijgen in komend voorjaar of najaar 2024. Ze geven aan dat ze hierdoor kunnen garanderen dat mensen de schoonheid van Rhodos weer mogen bewonderen.

Verdere details zijn nog niet bekend gemaakt. Ook niet voor wie de compensatie precies gaat gelden en of dit uitsluitend voor hotels zijn of dat ook je vliegticket betaald gaat worden. Dit wordt vervolgd...

Een juridisch probleem melden