VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • Heb je liever een euroknaller of een onvergetelijke roadtrip?
campervan, rv

Heb je liever een euroknaller of een onvergetelijke roadtrip?

Cruise in een campertje door de USA, Canada of Australië al vanaf $1 per nacht!

Gepubliceerd door
kateebaird·20-3-2024
Delen

Staat een roadtrip door de USA, Canada of Australië ook hoog op je bucketlist? Dit is jouw kans om voor een spotprijs door 1 van deze landen te cruisen! Je kan via deze website namelijk al een campertje huren vanaf $1 per nacht, dat is echt geen geld!

Hoe boek je nou een camper voor $1?

Via immoova.com heb je de mogelijkheid om campers en auto's te huren voor een belachelijk lage prijs! De goedkoopste opties zijn al te boeken vanaf $1 per nacht. Dit zijn vaak voertuigen die moeten worden teruggebracht naar de oorspronkelijke huurlocatie. Normaal gesproken moet er dan een chauffeur of een vrachtwagen worden ingehuurd om deze auto's of campers weer terug te rijden (wat voor die bedrijven dan natuurlijk weer extra geld kost). Door deze "misplaatste" voertuigen aan te bieden aan reizigers die staan te popelen om een roadtrip te maken en flexibel zijn met de reisperiode en de bestemming wordt het opeens voor iedereen aantrekkelijk!

Imoova biedt voertuigen aan in Australië, Nieuw-Zeeland, USA, Canada en Europa. Hoewel er de meeste beschikbaarheid is voor Australië, USA en Canada, kan je je ook inschrijven voor een wachtlijst voor jouw ideale bestemming. Het aanbod is wel beperkt, vrij last minute en je moet echt flexibel zijn met je reisperiode, maar voor deze prijs is dat zeker de moeite waard!

Let op: sommige verhuurders vragen nog wel om een verzekering of een terugbetaalbare borgsom.

Een juridisch probleem melden