VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Het Amerikaans debuut van Nintendo World staat gepland voor 2023!
Super Nintendo World California

Het Amerikaanse debuut van Nintendo World staat gepland voor 2023!

Nintendo-liefhebbers verheugen zich want Universal Studios Hollywood heeft aangekondigd dat ze in 2023 een gloednieuwe Super Nintendo World zullen openen. In 2021 werd de opening van Super Nintendo World in Japan reeds besproken, maar binnenkort wordt er ook een dichtbij huis georganiseerd!

Gepubliceerd door
David_Greer·19-9-2023
Delen

We snappen de essentie: neem alle Super Nintendo-games die je op je tv gezien hebt, maar stel je ze dan allemaal levensgroot voor. We denken dat dit park zal wemelen van de millennials en wie weet misschien zie je ons daar zelfs wel!

Bij het betreden van het park heb je de kans om een ​​rood-witte Mario Bros-hoed te pakken te krijgen, net als in de videogame. Universal is van plan om de hoofdwinkel van hun winkel te vernieuwen en nieuw leven in te blazen met Nintendo-goodies, zoals pluche poppen van al onze favoriete Nintendo-personages.

Universal houdt de lippen stijf op elkaar over welke attracties en thema-eetervaringen ze precies zullen aanbieden, maar als het in de buurt komt van die in Japan, kun je er zeker van zijn dat je er een hoop Nintendo-plezier zult beleven. Het is bijna een gegeven dat er een echte Mario Kart op tafel komt!

Orlando, Florida krijgt ook een Super Nintendo World, maar de openingsdatum blijft onduidelijk. Maar de opzet is anders, aangezien Universal zei dat ze het park zullen opnemen als onderdeel van hun grotere werk in uitvoering; Universal's epische universum.

Check voor meer informatie zeker de officiële Nintendo-website.

Een juridisch probleem melden