VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Het aantal cruises met vertrek vanuit Nederland in 2024 wordt uitgebreid omwille van de verhoogde vraag.
Holland America Line Rotterdam

Holland America Line breidt vertrek vanuit Nederland in 2024 uit

Goed nieuws! De Holland America Line breidt het aantal cruises met vertrek vanuit Nederland in 2024 verder uit.

Gepubliceerd door
florence·12-8-2023
Delen

Vanwege de verhoogde interesse breidt de Holland America Line het aantal cruises met vertrek vanuit Nederland uit in 2024.

Er zullen in het totaal vierentwintig rondreizen aangeboden worden. Waarvan achttien cruises vanuit Rotterdam gepland staan met schip Rotterdam, twee rondreiscruises met schip Zuiderdam vanuit IJmuiden, drie rondreis cruises met schip Nieuw Statendam vanuit Amsterdam en een rondreis cruise met Nieuw Statendam vanuit Rotterdam.

Deze cruises zijn zo populair omwille van hun vertrek dichtbij huis, het reiscomfort en het feit dat ze op vlak van prijs en kwaliteit ook zeer interessant zijn.

Wees echter snel als je deze prachtige reiservaringen wilt boeken want omwille van hun populariteit geraken ze snel uitverkocht!

Een juridisch probleem melden