VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Abruzzo, Building, Cloud

Huizen voor 1 Euro in Abruzzo, Italië

Er zijn steeds meer dorpen in Europa waar je super goedkoop een huis kan kopen (in Nederland is dat helaas niet het geval 🥲). Zo zijn er een aantal plekken, voornamelijk in Italië waar je al voor 1 euro een huisje op de kop tikt.

Dit keer gaat het om een project in Canistro, een klein dorpje in het binnenland van de Abruzzo regio. Abruzzo is een relatief onbekende regio in Midden-Italië, met drie nationale parken en een kustlijn van 130 km. Om vestiging in de provincie L'Aquila te stimuleren en het oude centrum van Canistro nieuw leven in te blazen, heeft de plaatselijke overheid besloten huizen te koop aan te bieden voor het symbolische bedrag van 1 euro.
Een unieke kans om een nieuwe start te maken in een klein Italiaans dorp!

Ontdek hier hoe het precies werkt! 👇

Gepubliceerd door
Spadino·28-2-2023
Delen

Het dorpje Canistro is een initiatief gestart met de verkoop van huizen voor 1 euro, die vervolgens als woonruimte of als toeristische accommodatie kunnen worden gebruikt.

Om daadwerkelijk een huis voor 1 euro te kunnen kopen moet je eerst een projectvoorstel aan de eigenaren voorleggen en moet je de werkzaamheden binnen een bepaalde vooraf vastgestelde termijn gaan uitvoeren en voltooien.

Na de indieningstermijn worden de beste projecten geselecteerd.

Alle gedetailleerde informatie en richtsnoeren, evenals de aanvraagformulieren, zijn te vinden op de website van de gemeente Canistro. Deze documenten zijn helaas allemaal in het Italiaans, maar met Google translate kom je heel ver!

Een juridisch probleem melden