VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Palazzo Mannocchi

Huur een heel dorp in Italië - 90 slaapplaatsen en een kasteel

Nee, echt, je kunt een heel dorp in Italië huren vanaf €25 per persoon, per nacht.

Gepubliceerd door
Mad_Dog_Daniel·1-6-2024
Delen

Piraten, verzamel 89 van je liefste familieleden en vrienden en huur een heel dorp in Italië.

Het dorp Petritoli ligt ten oosten van Rome met een kasteel en Palazzo Mannocchi, een enorm landhuis met 40 kamers, 19 slaapkamers en negen keukens.

Wil je het Palazzo huren? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.

Het Palazzo domineert het dorp, waar nog meer accommodatiemogelijkheden zijn, waardoor het aantal slaapkamers oploopt tot 98, met ruimte voor in totaal 200 gasten.

Natuurlijk, realistisch gezien, is deze accommodatie eigenlijk gericht op mensen die hier hun bruiloft willen houden. We raden je dan ook aan contact op te nemen met de eigenaren, die kunnen je verder helpen met het boeken van dit schitterende dorpje.

Het dorp ligt in de regio Le Marche, dicht bij de Adriatische kust met een gematigd mediterraan klimaat. Er zijn winkels, restaurants en bars.

En het Palazzo, de belangrijkste accommodatie, heeft zwembaden en kan grote feesten en bijeenkomsten organiseren.

Een juridisch probleem melden