VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Rosario Islands

Huur een HEEL eiland aan de kust van Colombia 🏝️

Ahoy piraten! Altijd al gedroomd van een verblijf op je eigen eiland? Grijp NU je kans!

Gepubliceerd door
Jules·18 uur geleden
Delen

Huur je eigen eiland!

We hebben weer eens een unieke accommodatie voor je gespot! Wegdromen op een ligstoel bij het zwembad, met een cocktail in de hand én ook nog eens op de oceaan?!

Waar?

Bij de kust van Cartagena in Colombia vind je de Rosaria eilanden. Allemaal kleine eilandjes met iets prachtigs te bieden, waaronder deze geweldig prachtige accommodatie! En je kan ongestoord je gang gaan, want er zal niemand anders zijn zodra jij de accommodatie geboekt hebt!

Wat?

Je huurt deze villa voor ongeveer €2386 per nacht en kan daarmee tot wel vijftien man onderbrengen. Dan zou het dus ongeveer €160,- per persoon per nacht zijn.

Alles wat je maar nodig hebt kun je vinden in de villa en er wordt zelfs voor je gekookt! Het personeel van de villa zorgt dat jij op al je gemakken wordt gesteld door zowel ontbijt, lunch, diner als andere zaken voor je te regelen. Deze service kost omgerekend ongeveer €50,- per persoon per dag en valt buiten de prijs van de accommodatie.

Kom dus tot rust bij het zwembad, of boek via de villa een vette tocht met een boot, catamaran of jacht.

Hoe kom je er?

Je kan het eiland alleen per boot bereiken. Je kan er zowel voor kiezen om zelfstandig te komen als tegen betaling transport via de villa te boeken. De kosten hiervoor verschillen aan de hand van de groepsgrootte. Zo betaal je voor een groep van 8 á 9 man ongeveer €345,- en voor een groep van 14 á 15 man ongeveer €545,- voor het boottransport.

Wanneer?

Boek optijd, want deze accommodatie is erg populair, maar in principe door het gehele jaar beschikbaar. Let wel op want nu is de prachtige airbnb maar liefst tot februari 2023 volgeboekt.

Een juridisch probleem melden