VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Bridge, Building, Europe

Iedereen aan boord! De Zwitserse chocoladetrein

Deze schilderachtige treinrit brengt je door de Alpen naar een kaas- en chocoladefabriek

Gepubliceerd door
Sophie_Coderre·19-9-2023
Delen

Op zoek naar een unieke manier om door Zwitserland te reizen? Wat dacht je van een schilderachtige treinrit die je door de Alpen voert en je naar een kaas- en chocoladefabriek brengt. Je zult smullen van twee heerlijke items die Zwitserland het beste maakt!

Hoe het werkt

De schilderachtige treinreis begint in de prachtige stad Montreux, Zwitserland, die aan het meer van Genève ligt. De trein bevindt zich op het bovendek van het treinstation van Montreux en herbergt zowel moderne als antieke auto's. In welke auto je wordt ingedeeld, is afhankelijk van je ticket.

In de trein wordt je getrakteerd op chocoladegebakjes en een keuze uit koffie of warme chocolademelk. Langs de route zie je prachtige uitzichten terwijl je door de Alpenregio's van Zwitserland rijdt. De trein stopt in het bergdorp Gruyère, waar je uitstapt en de kaasfabriek van Gruyère bezoekt en na de fabrieksrondleiding het dorp kunt verkennen.

Je stapt dan op een luxe touringcar en rijdt de rest van de weg naar Cailler Chocolate Factory. Na je rondleiding door de chocoladefabriek pak je de bus naar het dichtstbijzijnde treinstation en stap je op de trein terug naar Montreux.

Lengte tour

7.5 uur

Inclusief

  • Retour trein- en busrit

  • Toegang tot de kaasfabriek van Gruyères

  • Toegang tot Cailler Chocolate Factory

  • Warme dranken en chocoladecroissants geserveerd aan boord

  • Vrije tijd om het dorp Gruyères te verkennen

Prijs

Volwassenen: €86,- (90 CHF)

Kinderen: €72,- (70 CHF)

*Prijzen zijn exclusief treinkortingen onder voorbehoud van beschikbaarheid

Sophie Coderre Village of Gruyeres

Sophie Coderre Village of Gruyeres

Een juridisch probleem melden