VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Italië betaalt koppels €2000 om in een schitterende regio te trouwen
Impressions and Other Assets/AdobeStock_205696136_tgkeuk

Italië betaalt koppels €2000 om in een schitterende regio te trouwen!

De Italiaanse regio Lazio verwelkomt stellen van over de hele wereld met een geweldig initiatief.

Gepubliceerd door
C. 'silver-tooth' Sharpe·19-9-2023
Delen

Het plannen van een bruiloft is de laatste jaren een ware uitdaging geweest. Het organiseren van een bruiloft terwijl je rekening moet houden met de vele restricties en golven van diverse covid-varianten is genoeg om datgene wat de beste dag van je leven had moeten worden in een ware nachtmerrie te laten veranderen.

De Italiaanse regio Lazio kan diegenen die hun bruiloft hebben moeten uitstellen mogelijk helpen door €2000 van hun bruiloftsuitgaven te vergoeden.

Nu kun je beginnen met het plannen van je droombruiloft!

Details

De bruiloftsindustrie heeft een zware klap gekregen tijdens de pandemie doordat koppels over de hele wereld hun grote dag moesten annuleren of uitstellen totdat de restricties opgeheven waren en het ergste punt van de pandemie voorbij was.

Een Italiaanse regio genaamd Lazio (waar de hoofdstad Rome ook deel van uitmaakt) probeert de regio verder economisch lijden te besparen en probeert de bruiloftsindustrie een boost te geven door koppels €2000 aan te bieden om hier te trouwen.

Dit aanbod geldt voor zowel lokale als internationale koppels zolang je vóór 1 januari 2023 trouwt.

Je kunt geld terugkrijgen voor elk soort uitgave zoals je bruiloftstaart, je huwelijksreis, de kleding die je op je grote dag plant te dragen of de catering.

De enige catch is dat er maar een gelimiteerd budget voor de financiering is, €10 miljoen en op is op - dus je zult snel moeten handelen.

Het geweldige aan dit initiatief is dat je niet alleen in een van de mooiste landen ter wereld zal trouwen maar dat je ook nog eens €2000 van je uitgaven vergoed zullen worden EN je ook nog eens de lokale economie zult steunen.

Een win-win-situatie dus!

Bekijk de Lazio website hierbeneden voor meer informatie.

*De informatie is in het Italiaans. Je zult waarschijnlijk een vertaalmachine (zoals Google Translate) in je browser moeten gebruiken.

Een juridisch probleem melden