VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/piramides_heikjg

Jacuzzi met uitzicht op de Egyptische piramides

Reis naar Egypte: slaap in deze ongelooflijke Airbnb-accommodatie met jacuzzi en uitzicht op de piramides van Gizeh

Gepubliceerd door
Marion·19-9-2023
Delen

Ahoy piraten, we presenteren je deze accommodatie met een uitzicht dat zo magisch is dat het bijna onwerkelijk lijkt.

Verblijf in deze Airbnb en bewonder de piramides van Gizeh vanuit je privéjacuzzi. We beloven je dat je geen miljonair hoeft te zijn om dit te doen. Lees verder voor meer informatie!

Deze moderne studio biedt vanuit elke kamer een adembenemend en uniek uitzicht op de piramides van Gizeh. Ons favoriete uitzicht is natuurlijk vanuit de jacuzzi!

De accommodatie ligt in een lokale wijk genaamd Nazlet Al Semman, op slechts 5 minuten lopen van de ingang van de piramides. Het zou moeilijk zijn om dichterbij te komen! Dit geeft je een aanzienlijk voordeel om de bezienswaardigheid te bezoeken, omdat je gemakkelijk als eerste in de rij kunt staan, zodat je de piramides zonder de drukte kunt bekijken.

De studio heeft een jacuzzi, een kingsize bed, een slaapbank, een badkamer, een kitchenette, een kleine eettafel, een televisie en wifi.

Er is een minimum van 2 tot 3 nachten om te boeken, afhankelijk van de maand. Het verblijf is geschikt voor maximaal drie personen, maar twee personen wordt aanbevolen omdat het een studioruimte is. We hebben tarieven gevonden vanaf £ 165* voor een verblijf van 2 nachten voor een lang weekend in maart. Dat is slechts € 82,50 per persoon bij boeking met twee personen. Er is beschikbaarheid van maart tot half juni.

Een juridisch probleem melden