VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Azure, Cloud, Daytime

Japan is van plan om grenzen in juni te heropenen voor toerisme 🌸

Japan neemt eindelijk geleidelijke stappen om zijn grenzen te heropenen! De Japanse premier Fumio Kishida kondigde onlangs aan dat het land vanaf juni weer internationale bezoekers zal toelaten voor toeristische doeleinden. Dit zal echter in fasen gebeuren en in de eerste instantie zal de toegang alleen worden verleend aan een kleine vooraf goedgekeurde groep bezoekers om het uit te proberen.

Lees verder om meer te weten te komen over de toegangsvereisten en ontdek de beste vluchtdeals naar Japan.Gepubliceerd door
Sophie_Coderre·19-9-2023
Delen

Na meer dan twee jaar van strenge grensregels heeft Japan besloten om eindelijk het grootste deel van de wereld te volgen en te heropenen voor toeristische doeleinden.

De Japanse premier Fumio Kishida legde tijdens zijn meest recente bezoek aan Londen de volgende verklaring af: "We zullen de controles verder versoepelen, zodat het in juni mogelijk zal zijn om het land net zo soepel binnen te komen als andere G7-landen."

Hoewel er nog niet veel informatie is vrijgegeven met betrekking tot hun heropeningsplannen, heeft de Japanse regering verwezen naar een gefaseerd plan voor het versoepelen van de huidige beperkingen. Te beginnen met het toestaan van toegang voor een klein aantal toeristen van wie wordt verwacht dat ze een strikte route volgen die door de Japanse overheid is geïmplementeerd. Afhankelijk van het feit of de COVID-cijfers laag blijven of niet, zal Japan bepalen of de grensbeperkingen verder zullen versoepelen.

Meer dan waarschijnlijk zal toegang alleen mogelijk zijn voor volledig gevaccineerde en gestimuleerde bezoekers met een negatieve COVID-test.

Op dit moment is reizen voor toeristische doeleinden nog steeds niet toegestaan en degenen die in aanmerking komen voor visumvrij reizen, zoals Canadese en Amerikaanse burgers, kunnen nog steeds niet binnenkomen.

Naarmate er meer informatie beschikbaar komt, zullen we dit artikel bijwerken.

Vind jouw vlucht!

Zoek jouw perfecte vluchten voor de gewenste reisdatum en ontdek het prachtige Japan met vluchten uit onze vluchten-tool, zodat je geld overhoudt voor tijdens je vakantie.

Zoek je een plek om te verblijven?

All of our deals are available at the time of publishing, but prices are subject to fluctuations and changes at any time.

Een juridisch probleem melden