VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • Kattenliefhebbers opgelet! Moet je dit kattenhostel in Japan zien
Cat cafe, cat hostel, japan

Kattenliefhebbers opgelet! 🐈 🐈‍⬛ Moet je dit kattenhostel in Japan zien 😍

Piraten, ben jij een echt kattenmens? Dan gaan we met je delen wat wel eens een droom zou kunnen zijn die uitkomt. In de Cat Spa & Cat Ryokan by Neco Republic, een goed beoordeeld hostel in Osaka, Japan, kun je slapen en spelen met voormalige zwerfkatten.
Niet alleen kun je slapen met deze schattige knuffelige katachtigen, maar je nachttarief gaat ook nog eens naar veterinaire, onderhouds- en reddingskosten. Het mooiste is dat je de katten zelfs kunt adopteren als je tijdens je bezoek verliefd wordt op een van de harige vrienden! 

Gepubliceerd door
Gina·27-9-2022
Delen

Het hotel bestaat uit twee delen: Neko Yokujo dat een kattencafé is en Neko Hatago dat een capsulehotel is. Het slaapgedeelte is van het café gescheiden door een raam - je kunt de katten dus zelfs vanuit je bed zien spelen en slapen!

Natuurlijk krijg je de mogelijk om met de katten te knuffelen tijdens je bezoek, want een 2 uur durend kaartje voor de Neko Yokujo is bij de hotelprijs inbegrepen. Ondanks de glazen ruit is ook de privacy gewaarborgd - trek gewoon het gordijn dicht!

Er wonen momenteel 16 katten in het hotel, dat pas in december 2019 is geopend.

En als je de katten liever een paar uur in de buurt hebt in plaats van een hele nacht, kun je het kattencafé ook bezoeken zonder te blijven slapen.

Prijzen beginnen bij €108 per nacht voor twee personen (€54 p.p.p.n.)

Aanvullende informatie

Volg je ons al op Instagram? Check hier onze prachtige Instagrampagina!

*Al onze aanbiedingen zijn beschikbaar op het moment van publicatie, maar de prijzen kunnen op elk moment veranderen.