VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/Potato_k9pjlp

Luid het nieuwe jaar in met Idaho's Annual Potato Drop 🥔 🎉

Vergeet Times Square en de jaarlijkse ball drop... Waar anders ter wereld dan in Idaho kun je op oudejaarsavond om klokslag middernacht een reusachtige aardappel zien vallen? In Boise, boven het capital building van de staat, kun je getuige zijn van deze unieke gebeurtenis. Check hieronder voor meer informatie over hoe je de viering persoonlijk kunt bijwonen of via een livestream vanuit je huiskamer kunt volgen.

Gepubliceerd door
Sophie_Coderre·26-12-2022
Delen

Beeld: Idahopotatodrop.com, 2022

10 Jaarlijkse Potato Drop

Dit jaar is het tien jaar geleden dat de jaarlijkse Boise Potato Drop plaatsvond. Een nacht vol lokale verkopers en goede doelen, muziekoptredens, een ski- en snowboardshows, en nog veel meer... eindigend met een gloeiende aardappel van 180 kg die langzaam wordt neergelaten en waar om klokslag middernacht vuurwerk omheen wordt afgestoken.

Beeld: Idahopotatodrop.com, 2022

Toegang tot de Potato Drop

De potato drop is gratis voor alle bezoekers. Dus als je in Boise bent, is er geen reden om niet langs te komen en een van de duizenden toeschouwers te zijn.

Koop VIP Tickets

Je kunt VIP-tickets (Very Important Potato) kopen waarmee je op de eerste rij zit, gratis hors d'oeuvres krijgt en een gratis drankje voor 150 dollar. *Je moet 21 jaar of ouder zijn om ze te kopen.

Bekijk de Potato Drop vanuit het comfort van je eigen huis

Kun je niet op tijd in Idaho zijn voor NYE? Je kunt het evenement live volgen op NBC-stations, verzorgd door KTVB-Boise's lokale nieuwszender.

De opbouw van het iconische Glow-tato

Een juridisch probleem melden