VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

harry potter

Lunchen met Harry Potter

Je kunt nu magisch smikkelen tijdens een High Tea met Harry Potter thema in Eindhoven.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·19-9-2023
Delen

Ahoy Piraat!

Je zult maar zo fan zijn van Harry Potter dat je het verzint om high tea te maken in stijl van de Harry Potter boeken en films. Het brengt een high tea naar magische sferen, want voor je het weet laat jij je gebakjes wegvliegen.

Bij INTELLIGENTIA Taste Rooms serveren ze geen gewone high tea, maar een Afternoon Tea van goede kwaliteit.

Een Patronus Sandwich of een You-Know-Who, je moet deze hartige gerechtjes een keer geprobeerd hebben als een echte tovenaars fan.

Nu is er in Eindhoven een speciale wonderlijke gastronomisch café opgericht die van jou high tea een bijzondere en vooral sprookjesachtige middag weet te maken. Zowel de gebakjes, de drankjes als de inrichting... alles vind je hier in tovernaarsstijl!

Echter is deze plek enorm populair. Het is dusdanig druk bezocht dat het volgeboekt is tot en met juli. Maar, niet getreurd. Er vallen regelmatig reservering uit en daardoor kan jij je aanmelden voor de reservelijst. Daarnaast zijn er vanaf april weer extra plekjes beschikbaar. Alle informatie kan je bij Intelligentia Taste Rooms vinden.

Check onze aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Een juridisch probleem melden