VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • Maak deel uit van een episch pan-Europees treinavontuur!
airbnb, Europe, Heritage Tour

Maak deel uit van een episch pan-Europees treinavontuur! 🚞

Airbnb werkt samen met Eurail voor hun 50-jarig jubileum en neemt zes vrienden mee op het avontuur van hun leven door Europa.

Gepubliceerd door
Eduardo Vega·13-7-2022
Delen

19 Dagen, 6 Reizigers, 5 Historische Huizen

Ben jij een treinliefhebber en heb je altijd al op een 'slow adventure' willen gaan door heel Europa? Dan staat Airbnb op het punt om je dromen uit te laten komen!

Airbnb heeft onlangs de Historic Homes Category gelanceerd en werkt samen met Eurail om zes avonturiers mee te nemen op een epische treinreis die vijf historische huizen door heel Europa met elkaar verbindt. Je verblijft drie nachten op elke plek voordat je op weg gaat naar je volgende bestemming.

Je moet je aanvraag indienen voor 20 juli 2022, 23:59 CET, en beschikbaar zijn om te reizen tussen 31 augustus en 18 september 2022. Alle kandidaten moeten 18+ zijn om in aanmerking te komen.

Stop 1 - Een Engels herenhuis in Bath, Verenigd Koninkrijk

Je avontuur begint in een 19e-eeuws herenhuis in Engeland.

Verblijf van 31 augustus tot 3 september.

Stop 2 - Een Frans Château in Saint-Georges-sur-Cher

Het avontuur gaat verder in Frankrijk, waar een gepensioneerde marineofficier je zal verwelkomen in dit adembenemende château.

Verblijf van 3 tot 6 september.

Stop 3 - Een Catalaans landhuis in Sant Pere de Ribes, Barcelona

Voordat je in Spanje aankomt, breng je een nacht door in Montpellier, Frankrijk, en ga je verder naar je volgende halte: een 250 jaar oud Catalaans landhuis net buiten Barcelona.

Verblijf van 6 tot 10 september.

Stop 4 - Een Italiaanse Villa in Lucca, Toscane

Laat al je zorgen varen onder de Toscaanse zon in deze 400 jaar oude villa met een geheime tuin.

Verblijf van 10 tot 14 september.

Stop 5 - Een Duits kasteel in Behren-Lübchin

Je reis eindigt in Duitsland, waar je eerst een nacht in München doorbrengt voor je naar dit 19e-eeuwse Duitse kasteel reist.

Verblijf van 14 tot en met 18 september.

Wil je meer reisinspiratie opdoen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om de leukste deals direct in je inbox te ontvangen. Of meld je aan voor onze app voor een op maat gemaakte mobiele ervaring!

*Alle foto's zijn van Airbnb

Een juridisch probleem melden