VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Moon World Resorts is van plan om megahotels te bouwen
Moon World Resorts Inc.

Moon World Resorts plant meerdere Maan-megahotels met sterallures

Ahoy Piraat!

Dit nieuwe hotel zou misschien iets zijn waar je op hebt gewacht. Ruimtereizen klinkt geweldig, maar misschien een beetje onmogelijk voor de meeste mensen. DIT project zal je het gevoel geven dat je op de maan bent (maar zonder het verlies van zwaartekracht 😉).

Gepubliceerd door
Unchartered_Waters_Danni·28-10-2022
Delen

Het MOON project is de visie van twee Canadese ondernemers, Michael Henderson en Sandra Matthews. Ze hebben Moon World Resorts opgericht om de wereld klaar te stomen voor een prachtig project.

In de aankomende 10 jaar willen de oprichters vier volledig geïntegreerde, luxe, technologiegedreven, maar vooral unieke bestemmingsresorts bouwen. Het project moet zich volledig focussen op een duurzame manier van bouwen. Ze willen voldoen aan alle eisen om zo bewust mogelijk om te gaan met klimaat.

MOON biedt een fantastische attractie en je kunt vast al wel raden wat het is. Ze willen een soort van betaalbare en volledig authentieke ruimtetoerisme-ervaring te bieden. Gasten kunnen wandelen op het maanoppervlak ervaren terwijl ze een enorme werkende maankolonie verkennen.

Het plan is om vier Moon Resorts over de hele wereld te beginnen, zowel in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Als eerste zou het Moon Resorts Las Vegas kunnen zijn, dat de vorm zou kunnen aannemen van een enorm maanvormig hotel, met duizenden kamers, een spa, winkels, restaurants en bars, en een intergalactische nachtclub.

Gasten zullen in maanbuggy's over een maankolonie rijden zoals je vroeger alleen op films zag. Bekijk hieronder alvast enkele schetsen van hoe het ontwerp eruit zal zien:

Dit is een ontwerp van één van de hotelsuites.

Er is ook een schets gemaakt van een weergaloze spa.

Dit nachtclubconcept ziet er episch uit! Je zou rond een UFO dansen!

Zo zou een van de lounges eruit kunnen zien.

Je kunt zelfs je eigen villa binnen het complex kopen! MOON zal een aantal van "Sky Villas" bouwen. Deze luxe units zullen eveneens in het hotel worden gehuisvest. Het idee is dat ze er ongeveer 300 van te koop willen zetten.

Bron: Moon World Resorts Inc.

Een juridisch probleem melden