VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • Voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest: zwem als een zeemeermin en duik diep in de zee
Impressions and Other Assets/PA150182_q3ybif

Voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest: zwem als een zeemeermin en duik diep in de zee

Ahoy Piraat!

Wist je dat zeemeerminnen goed samengaan met piraten? Dat laat Pirates of the Caribbean alleen niet heel goed zien. Wie weet zijn ze een stuk minder gevaarlijk in het zwembad. Jij kan het in ieder geval proberen, dus trek je stoute zeemeerminstaarten aan en zwem diep in de zee.

Of je nu kiest voor een bijzondere clinic of met je vriendengroep gaat zwemmen als echte zeemeermannen, jij gaat hier ontzettend veel plezier beleven!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·4-3-2023
Delen

Een clinic zeemeermin zwemmen kan nu bij het bedrijf Word Zeemeermin in het Groningse Haren, Bedum en het Drentse Emmen. Binnenkort kan het ook in Beilen! Het is natuurlijk geweldig om te zwemmen als zeermeermin, maar dat gaat niet zomaar, je moet het leren!

Pak je zeemeerminstaart of monovin en leer hoe echte zeemeerminnen en haaien de avonturen van de oceanen beleven. Deze clinics zijn natuurlijk leuk om te volgen, maar zijn daarnaast ook goed voor de zwem- en onderwater techniek!

Kies je voor normale clinics dan ontvang je na afloop je zelfs een zeemeermin of zeemeerman diploma!

Maar er is meer, het is namelijk ook mogelijk om deze beleving te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Trommel dus al je vrienden of collega's op voor een weergaloze zwempartij.

Deze clinic duurt ongeveer 90 minuten en is te boeken voor de prijs van slechts €25 of €29 per persoon. Dit bedrag is inclusief het gebruik van de zeemeerminstaart.

Het is dus ideaal om samen met je vrienden een aantal rondjes te zwemmen. Je kunt het met een groep van maximaal 20 personen beleven.

De volgende dingen leer je ook tijdens je clinic zeemeermin zwemmen:

  • Het zwemmen op buik, rug en zij

  • Een volledige draai om de lengte-as en/of een draai om de breedte-as

  • Onder water zwemmen en duiken naar de bodem

  • Op buik en rug drijven voor tenminste 10 seconden

  • Het snel uittrekken van de mermaid tail en monovin

Een juridisch probleem melden