VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuw-Zeeland is na twee jaar weer open voor gevaccineerde reizigers
Hastings District, Hawke's Bay, New Zealand

Nieuw-Zeeland is na twee jaar weer open voor gevaccineerde reizigers

Na twee jaar haar deuren gesloten te hebben als gevolg van de uitbraak van de corona-pandemie opent Nieuw-Zeeland nu voor het eerst weer haar deuren voor gevaccineerde reizigers.

Lees verder voor meer informatie!

Gepubliceerd door
Coco·19-9-2023
Delen

Nieuw-Zeeland trof aan het begin van de coronapandemie strenge maatregelen om het virus buiten de deur te houden. Zo sloot het land haar deuren voor reizigers uit zowat alle landen ter wereld. Nu, twee jaar later, opent Nieuw-Zeeland haar grenzen weer voor gevaccineerde reizigers uit zo'n zestig landen. Het betreft hier landen waar een visumvrijstelling voor geldt, waaronder Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en dus ook Nederland, aldus nu.nl.

COVID Inreisbeperkingen

  • Volledig gevaccineerde reizigers met een visumvrijstelling mogen weer naar Nieuw-Zeeland afreizen en hoeven bij aankomst niet meer in quarantaine

  • Reizigers dienen voor vertrek en bij aankomst wel nog een zelftest te doen

Op zoek naar vluchten naar Nieuw-Zeeland?

Als je op zoek bent naar goedkope vluchten naar Nieuw-Zeeland, gebruik dan onze tool voor het zoeken naar vluchten, die alle prijzen vergelijkt om een geweldige deal voor je te vinden.