VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • 2 nieuwe zomerbestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde: het Griekse Kos en het Turkse Gazipasa (Antalya)
Afterglow, Architecture, Asfendiou

2 nieuwe zomerbestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde

Ahoy Piraat!

Met het vliegtuig vanaf Groningen Airport Eelde naar je zonnige vakantie? Het kan! Vanaf komende zomer is het mogelijk vanaf Groningen Airport Eelde om te vliegen naar het altijd zonnige Kos en het Turkse Gazipasa, dichtbij Alanya. Daarmee komt het totaal aantal bestemmingen vanaf Groningen op 8.

Vanaf Groningen is natuurlijk erg prettig als je uit te buurt komt, maar heeft als klein vliegveld ook veel voordelen zoals gratis parkeren en kortere wachttijden.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·15-2-2024
Delen

Het vliegveld nabij Groningen heeft daarmee 8 bestemmingen voor het zomerseizoen. Naast Kos en Gazipasa (Alanya) wordt er in de zomer ook gevlogen op

  1. Mallorca (Balearen, Spanje)

  2. Gran Canaria (Canarische Eilanden, Spanje)

  3. Antalya (Turkse Rivièra)

  4. Kreta (Griekenland)

  5. Burgas (Zwarte Zee, Bulgarije)

  6. Guernsey (Brits Kanaaleiland)

Gelukkig zijn er ook nog veel aanbiedingen te vinden met vertrek vanaf Groningen Airport Eelde. Zie daarvoor dit artikel.

Het is spijtig dat dit niet betekent dat er een uitbreiding is van het aantal bestemmingen waarvandaan er vluchten worden aangeboden vanaf Groningen Airport Eelde. Vorig jaar kon je nog vanaf Groningen vliegen vanaf 9 bestemmingen. Echter, momenteel worden er niet langer vluchten aangeboden naar 3 van deze bestemmingen: Dalaman, Bodrum en Rhodos

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden