VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • Aruba zet groene stap naar een duurzaam paradijs 🌴🌍
Aruba

Aruba zet groene stap naar een duurzaam paradijs 🌴🌍

Ahoy, reislustige piraten! ✈️ Vanaf 1 juli 2024 introduceert Aruba een duurzaamheidsbijdrage van $20 per persoon voor iedereen die met het vliegtuig op dit prachtige eiland aankomt. Deze bijdrage wordt gebruikt om diverse projecten te ondersteunen die de duurzame ontwikkeling op het eiland bevorderen. 


Gepubliceerd door
Grace·21-6-2024
Delen

Waarom deze bijdrage?

Aruba zet zich in om haar paradijselijke omgeving te behouden en verder te ontwikkelen op een duurzame manier. Met deze nieuwe bijdrage willen ze ervoor zorgen dat toekomstige generaties net zo van het eiland kunnen genieten als wij nu. Het geld gaat onder andere naar milieubescherming, natuurbehoud en het ontwikkelen van duurzame toeristische voorzieningen. Een prachtig initiatief waar we als bewuste reizigers graag aan bijdragen! 💚

Wie hoeft deze bijdrage niet te betalen?

Goed nieuws voor sommige reizigers! De duurzaamheidsbijdrage geldt niet voor inwoners van Aruba, kinderen onder de acht jaar, bezoekers die al eerder dat jaar op Aruba zijn geweest en de bijdrage al hebben betaald, en Arubaanse studenten die in het buitenland studeren. Een beetje extra verlichting voor degenen die regelmatig naar dit prachtige eiland reizen of er hun thuis van hebben gemaakt. 

Hoe werkt het?

De bijdrage wordt toegevoegd aan de online immigratiekaart, de zogeheten ED-card (Embarkation & Disembarkation). Bij het invullen van dit formulier, dat je nodig hebt om het eiland binnen te komen, betaal je direct de $ 20. Dus vergeet niet om deze stap te voltooien voordat je je volgende vakantie naar Aruba plant. Een kleine moeite voor een grootse bijdrage aan het behoud van dit schitterende eiland! 

Jij maakt het verschil 

Aruba neemt hiermee een stap in de goede richting om haar natuurlijke schatten te beschermen en te koesteren. Dus pak je koffer, boek je vlucht, en draag bij aan een duurzaam paradijs waar iedereen nog lang van kan genieten. En vergeet niet: elk klein beetje helpt om onze prachtige planeet een stukje groener te maken. 🌎

Een juridisch probleem melden