VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Bali, Pura Sarasweti, Pura Sarasweti temple

Bali voert in 2024 nieuwe toeristenbelasting in

Bali heeft de datum vastgesteld voor de invoering van een nieuwe toeristenbelasting: februari 2024 gaat deze van start.

Gepubliceerd door
Cipi·1-12-2023
Delen

Op 14 februari 2024 wil de regering van Bali een nieuwe toeristenbelasting invoeren voor alle buitenlanders die het land binnenkomen. Het voorgestelde bedrag is 10 US dollar.

Om de inning van deze belasting te vergemakkelijken, zullen op luchthavens betaalloketten worden ingericht waar reizigers contant of met creditcard kunnen betalen. Daarnaast werkt de regering actief aan het opzetten van een online systeem voor vooruitbetaling, dat zou kunnen worden geïmplementeerd voordat deze nieuwe verordening van kracht wordt.

De opbrengsten van de toeristenbelasting op Bali worden gebruikt om projecten te financieren ter verbetering van de milieu- en toeristische infrastructuur op Bali. Het doel van dit belastingsysteem is om de duurzame ontwikkeling van het eiland te ondersteunen en ervoor te zorgen dat reizigers bijdragen aan het welzijn en behoud van het eiland.

Een juridisch probleem melden