VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • beste luchtvaartmaatschappijen van 2024!
Air travel, airplane, Flying

✈️ De beste luchtvaartmaatschappijen van 2024!

De internationale luchtvaart beoordelaar Skytrax organiseert jaarlijks de World Airline Awards, dé Oscars van de luchtvaartmaatschappijen. Ze belonen de allerbeste maatschappijen op basis van hun uitzonderlijke kwaliteit en service. 🌟

Gepubliceerd door
Íngrid·3-7-2024
Delen

Dit zijn de Top 10 Luchtvaartmaatschappijen van 2024! 🛫

Dit jaar vond de uitreiking plaats tijdens een spectaculair gala op maandag 24 juni in het Fairmont Windsor Park, vlakbij London Heathrow. De top 10 luchtvaartmaatschappijen die de hoogste eer kregen zijn:

Qatar Airways

Singapore Airlines

Emirates

ANA All Nippon Airways

Cathay Pacific

Japan Airlines

Turkish Airlines

EVA Air

Air France

Swiss International Air Lines

Meer weten over deze prijzen en waarom deze maatschappijen de beste zijn? Check hier alle info over de bekroonde luchtvaartmaatschappijen van dit jaar! 🌟

Naast deze awards geeft Skytrax ook sterren aan luchtvaartmaatschappijen, gebaseerd op de kwaliteit van hun diensten. Zoals ze zelf zeggen: "De Certified Airline Rating is de enige internationale kwaliteitsranglijst voor luchtvaartmaatschappijen, beoordeeld door middel van een directe en professionele analyse van product- en servicestandaarden. De Airline Star Rating loopt van 1 ster tot de begeerde '5 Star Airline'-classificatie."

Slechts 10 luchtvaartmaatschappijen hebben de prestigieuze 5-sterrenstatus bereikt. Dit zijn ze:

ANA All Nippon Airways

Asiana Airlines

Cathay Pacific Airways

EVA Air

Garuda Indonesia

Hainan Airlines

Japan Airlines

Korean Air

Qatar Airways

Singapore Airlines

Heb jij al eens gevlogen met een van deze toppers? ✈️

Een juridisch probleem melden