VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Bay of Orosei, Cala Mariolu, Italy

De mooiste stranden ter wereld

Piraten, de hitte neemt toe en zo ook het verlangen naar de zee.... Dus waarom geen inspiratie opdoen in deze nieuwe ranglijst van 's werelds mooiste stranden in 2024?

Het platform World's 50 Best Beaches heeft de nieuwe editie van zijn jaarlijkse ranglijst onthuld, met de hulp van meer dan 1.000 toerismeprofessionals, waaronder reisjournalisten, experts en influencers. Er werd rekening gehouden met verschillende criteria, zoals ongerepte natuur, afstand, zwemmen, aantal dagen zon per jaar en gemiddelde temperatuur.

Ontdek hieronder de mooiste stranden!

Gepubliceerd door
Tribordo·13-5-2024
Delen

De mooiste stranden ter wereld in 2024

Misschien herken je de coverfoto wel; Cala Mariolu, op Sardinië, die op de tweede plek staat van de 50 beste stranden ter wereld en op de eerste plaats in Europa 🇪🇺 Voor de mooiste stranden hoef je namelijk niet altijd de hele wereld over te reizen. In deze top 50 vind je genoeg stranden niet te ver van huis 😍

Check de top 10 hieronder, en bekijk de volledige ranglijst hier.

  1. Trunk Bay, Amerikaanse Maagdeneilanden

  2. Cala Mariolu, Italië

  3. Meads Bay, Anguilla

  4. Entalula-strand, Filippijnen

  5. Voutoumi-strand, Griekenland

  6. Turqouise Bay, Australië

  7. Pink Beach, Indonesië

  8. Anse Georgette, Seychellen

  9. Groene Lagune, Frans-Polynesië

  10. Horse Shoe Island, Myanmar

Zouden ze niet allemaal een bezoek waard zijn?

Trunk Bay

Entalula Beach

Pink Beach

Cala Goloritze

Een juridisch probleem melden