VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

airport, travel, Traveler

De top 10 slechtste vliegvelden van Europa

Ahoy Piraat!

Het zal je misschien niet verbazen dat het ene vliegveld beter is dan het andere. Het is soms heerlijk om de efficiëntie op Eindhoven Airport mee te maken of hoe gemakkelijk je vanaf Schiphol Airport op de trein stapt. Helaas heeft elk vliegveld voor- en nadelen, maar kennen sommige vliegvelden meer nadelen dan voordelen. Daarom ons lijstje van 10 vliegvelden die je beter kunt vermijden ❌

Gepubliceerd door
Pasmaatje·7-1-2024
Delen

Top 10 slechtste vliegvelden van Europa

1. Charles de Gaulle Airport (CDG) in Parijs, Frankrijk:

Vele reizigers hebben diverse klachten geuit over Charles de Gaulle Airport, waardoor het een van de meest bekritiseerde luchthavens in Europa is. De lange wachttijden bij de beveiliging zijn een terugkerend probleem, en de bewegwijzering laat vaak te wensen over. Bovendien draagt de inefficiënte lay-out van de terminals bij aan de algehele ongemakkelijke ervaring voor passagiers.

2. London Luton Airport (LTN) in Luton, Verenigd Koninkrijk:

Een alarmerende 66% van alle vluchten vanaf London Luton Airport ervaart vertragingen of wordt geannuleerd, wat de reputatie van deze luchthaven aantast. Daarnaast kampt het met een gebrek aan eet- en winkelopties, waardoor wachtende passagiers zich vaak onvoldoende verzorgd voelen.

3. Brussels South Charleroi Airport (CRL) in Charleroi, België:

Het is wellicht geen verrassing dat Brussels South Charleroi Airport op deze lijst staat. De luchthaven staat bekend om haar afgelegen locatie en beperkte openbaar vervoeropties, met name naar Brussel. Bovendien worden passagiers geconfronteerd met bovengemiddelde wachttijden, dat bijdraagt aan de negatieve beoordeling.

4. Bergamo Orio al Serio Airport (BGY) in Bergamo, Italië:

Naast een tekort aan zitruimte en frequente lange wachttijden, wordt Bergamo Orio al Serio Airport geplaagd door regelmatige vertragingen en een beperkt aanbod van eet- en winkelgelegenheden, wat de reiservaring voor passagiers verder verslechtert.

5. Manchester Airport (MAN) in Manchester, Verenigd Koninkrijk:

Passagiers ervaren vaak langdurige wachttijden bij de beveiliging, terwijl de inefficiënte lay-out van de luchthaven de situatie niet verbetert. Met een verontrustend percentage van 43,78% vertraagde of geannuleerde vluchten, staat Manchester International Airport bekend om operationele uitdagingen.

6. Athens International Airport (ATH) in Athene, Griekenland:

Deze luchthaven onderscheidt zich door verouderde faciliteiten die verder gaan dan de standaard in Europa. De relatief oudere status van de luchthaven suggereert ruimte voor aanzienlijke verbeteringen, vooral op het gebied van comfortabele zitplaatsen en duidelijke bewegwijzering.

7. Palma de Mallorca Airport (PMI) in Palma de Mallorca, Spanje:

Seizoensgebonden congestie, lange wachttijden, een tekort aan zitplaatsen en trage bagageafhandeling zijn enkele van de redenen waarom Palma de Mallorca Airport zijn plaats in deze lijst heeft verdiend.

8. Lisbon Humberto Delgado Airport (LIS) in Lissabon, Portugal:

Lange wachtrijen, beperkte voorzieningen, verouderde terminals en trage bagageafhandeling dragen bij aan de negatieve beoordeling van Lisbon Humberto Delgado Airport, waardoor reizigers zich vaak gefrustreerd voelen.

9. Paris Beauvais-Tillé Airport (BVA) in Beauvais, Frankrijk:

Naast Charles de Gaulle en Orly heeft Parijs nog een vliegveld, namelijk Beauvais-Tillé Airport (BVA). De voornaamste problemen zijn hier de afgelegen locatie, beperkte transportopties, een tekort aan voorzieningen en relatief frequente vertragingen.

10. Frankfurt-Hahn Airport (HHN) - Hahn, Duitsland:

Vergelijkbaar met Brussel Charleroi en Paris Beauvais, kampt Frankfurt-Hahn Airport met een afgelegen locatie. Deze afstand resulteert in beperkte transportopties naar nabijgelegen steden en een relatief beperkt aanbod van voorzieningen, wat soms leidt tot congestie.

Een juridisch probleem melden