VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Cala Ginepro, cala liberotto, Italy

Digital nomads opgelet! Je kan nu 1 maand op Sardinië verblijven voor maar €1 😱

Ahoy Piraat!

Heb jij een baan waarbij je remote mag werken? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Je kan je namelijk inschrijven voor een leuk project in Italië waarbij je slechts €1 betaalt voor een hele maand huur. Je verblijft dan in een schattig klein dorpje op Sardinië en het enige wat je verder nog moet doen in ruil voor je verblijf is iets bijdragen aan de gemeenschap in de vorm van kennis.

Dit kan bijvoorbeeld een presentatie zijn over jouw vakgebied of een workshop waarin je nuttige kennis deelt.

Gepubliceerd door
Tigo·12-10-2023
Delen

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar!

Het leuke dorpje Ollolai is namelijk op zoek naar succesvolle professionals die remote kunnen werken en die graag een bijdrage willen leveren aan de gemeenschap om zo een culturele uitwisseling tot stand te brengen. De professionals mogen een maand lang wonen in een blue zone (een gebied waar veel mensen wonen die ouder dan 100 jaar worden) voor 1 symbolische euro in ruil voor kennis in de vorm van lessen, workshops, een presentatie, etc.

Wie kan zich opgeven?

Op de website van het project staat de volgende omschrijving: professionals en ondernemers met meerdere jaren ervaring op bijvoorbeeld het gebied van technologie, media, financiën, vastgoed, architectuur, enz. Maar ook professionele kunstenaars, schrijvers, muzikanten, wetenschappers en academici mogen zich aanmelden.

Tot wanneer kan je je opgeven?

Je kan je nog tot eind december inschrijven voor dit fantastische project op Sardinië.

Een juridisch probleem melden