VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Architecture, Building, City

Dit zijn de 10 meest bezochte landen ter wereld

Sommige landen zijn nou eenmaal razend populair bij toeristen vanuit de hele wereld. Wij waren wel eens benieuwd welke landen er wereldwijd in de top 10 staan.

Daarom zijn wij de cijfers ingedoken en hebben een lijstje gemaakt met de 10 meeste bezochte landen ter wereld. Zo weet jij precies welke landen je juist wel of niet moet bezoeken.

Hoeveel heb jij er al afgevinkt?

Gepubliceerd door
Tigo·18-1-2024
Delen

Het lijstje verbaast ons eigenlijk niet, maar er stonden toch een paar verrassende bestemmingen tussen. Staat jouw favoriete vakantieland er ook tussen?

De 10 meeste bezochte landen ter wereld:

  1. Frankrijk

  2. Spanje

  3. Verenigde Staten

  4. Turkije

  5. Italië

  6. Mexico

  7. Verenigd Koninkrijk

  8. Duitsland

  9. Griekenland

  10. Oostenrijk

Deze lijst is gebaseerd op data uit 2022. De data uit 2023 zijn nog niet beschikbaar, maar we houden het in de gaten voor een mogelijke update.

Bekijk de volledige lijst op de website van UNWTO.

Wat denk jij, Piraat? Komt jouw ervaring overeen met deze lijst?

🔍 Bron: UNWTO

Een juridisch probleem melden