VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Architecture, Building, City

Dit zijn de 10 meest bezochte steden ter wereld

Voor de een is het een droom, voor de andere een nachtmerrie: drukke steden 🌆 Weet jij welke steden de meeste toeristen trekken? Wij hebben voor jou de 10 meeste bezochte steden ter wereld op een rijtje gezet, zodat je weet welke steden je juist wel of niet moet bezoeken 😉

Gepubliceerd door
Jackie·15-1-2024
Delen

Weet jij wat de meest bezochte steden ter wereld zijn? Marktonderzoeksbureau Euromonitor International onderzocht precies dit en heeft de Top 100 City Destinations Index 2023 uitgebracht. Deze uitgebreide analyse dient als een gids voor de meest dynamische en invloedrijke steden over de hele wereld en biedt een inkijkje in de beste plaatsen om nu naartoe te reizen.

Voor deze lijst gebruikte Euromonitor 55 verschillende metingen verdeeld over zes belangrijke categorieën. Deze omvatten economische en zakelijke prestaties, toeristische prestaties en infrastructuur, beleid en aantrekkelijkheid, gezondheid en veiligheid, en duurzaamheid.

De 10 meeste bezochte steden ter wereld:

  1. Parijs, Frankrijk

  2. Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  3. Madrid, Spanje

  4. Tokio, Japan

  5. Amsterdam, Nederland

  6. Berlijn, Duitsland

  7. Rome, Italië

  8. New York

  9. Barcelona, Spanje

  10. Londen, Verenigd Koninkrijk

Bekijk de volledige lijst in dit artikel van Forbes.

Wat denk jij, Piraat? Komt jouw ervaring overeen met deze lijst?

🔍 Bron: Euromonitor International en Forbes

Een juridisch probleem melden