VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Baby seal

Droombaan: je kan zeehondenoppasser worden! 🦭🥹

We hebben zojuist de leukste droombaan ooit gevonden: Word een oppas voor zeehonden! 🩷

Gepubliceerd door
Gina·11-2-2024
Delen

Doe vrijwilligerswerk op Isle of Man! Je bent hier dringend nodig, want wat op het eerste gezicht superschattig klinkt, heeft een doel:

Wanneer de nakomelingen van de Atlantische grijze zeehond in opkomst zijn, verspreiden de baby's zich over de stranden van het eiland. Helaas is dit niet altijd helemaal veilig door de aanwezigheid van mensen en honden - dit is waar de babysitters om de hoek komen kijken!

De belangrijkste taak is om de babyzeehonden in de gaten te houden en hun gedrag te observeren. Daarnaast zal je ook informatieborden op moeten hangen die mensen informeren over de dieren.

Om er zeker van te zijn dat de dieren die op het strand liggen ongedeerd zijn, moeten de baby's in de gaten worden gehouden. Ze moeten ook worden beschermd tegen andere gevaren. Omdat er ook veel mensen met honden op de drukke stranden lopen, kunnen de zeehonden zich onveilig voelen en voortijdig het water ingaan.

De duur van de diensten hangt af van hoe druk het op de stranden is. Soms hoeven de zeehonden maar voor korte tijd geobserveerd te worden, andere keren gaat het om meerdere uren.

Het geheel wordt beheerd door de natuurbeschermingsorganisatie Manx Wildlife Trust (MWT). Natuurlijk word je voor je begint met deze droombaan goed getraind.

Helaas zijn er op dit moment geen vacatures meer, maar houd je ogen open, want de MWT adverteert regelmatig met deze functie.

Een juridisch probleem melden