VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Arecales, Azure, Beach

Droombaan: Verhuis naar een onbewoond Caribisch eiland voor €184.000 per jaar

Een ongekende kans heeft zich voorgedaan voor mensen die op zoek zijn naar avontuur en rust: een mysterieuze miljardair-filantroop biedt een unieke ervaring op een afgelegen eiland en biedt een jaarsalaris van €184.000 aan een moedig stel dat bereid is om de uitdaging van hun leven aan te gaan.


Gepubliceerd door
Julian·14-11-2023
Delen

Een miljardair is via het bureau Fairfax & Kensington op zoek naar een stel dat ervaring heeft met luxe accommodaties, voor de unieke kans om op een onlangs aangekocht privé-eiland in de Britse Maagdeneilanden te verblijven.

Naast het beheren van het eiland zal het stel actief betrokken zijn bij het promoten van het eiland en het stimuleren van de ontwikkeling van luxetoerisme. Eerdere ervaring in luxe hospitality of hoogwaardig vastgoedbeheer is essentieel, hoewel gemengde profielen ook in overweging worden genomen. Het vermogen om zelfstandig te werken en eerdere ervaring in het Caribisch gebied worden ook op prijs gesteld.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

Beheer en onderhoud van het eiland: Zorgen voor een soepel verloop van de faciliteiten en buitenruimtes, zorgen dat deze aan hoge eisen voldoen. Bijdragen aan de planning van het hoofdverblijf en de gastenverblijven.

Gastvrijheid: Toezicht houden op catering, schoonmaak en hoogwaardige conciërgediensten. Organiseren en begeleiden van speciale evenementen op het eiland, bieden van luxe gastvrijheid aan bezoekers.

Promotie en public relations: Speel een actieve rol in het promoten van het eiland als luxe bestemming, het documenteren en delen van ontwikkelingen op het eiland op verschillende mediaplatforms.

Deel nemen doe je zo:

  • Om te solliciteren, stuur je je CV samen met een TikTok-video van maximaal twee minuten.

  • Zorg ervoor dat je de hashtags #barefootluxurybvi en #fairfaxandkensington in je video gebruikt.

  • Je kunt deze documenten naar het volgende e-mailadres sturen: [email protected]

Een juridisch probleem melden