VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Bonn, Christmas, Christmas decoration

Droombaan voor kerstfanaten 🎅

Ahoy Piraat!

Tel jij de dagen tot Kerstmis? Ben jij eigenlijk het hele jaar aan het wachten tot het weer tijd is om naar kerstmuziek te luisteren en alle gezellige lampjes en kerstversiering van zolder te halen? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

We hebben een baan voor jou gevonden waarbij je betaald krijgt om kerstbomen en kerstdecoratie op te bouwen, te decoreren en klaar te zetten! 🎄

Gepubliceerd door
Tigo·18-11-2023
Delen

Het bedrijf

Kerstboomhuren.nl is een bedrijf dat is gespecialiseerd in kerstversiering voor bedrijven. Ze verzorgen de kerstversiering op bijna 1500 plekken in Nederland en België.

De functie

Het gaat om een tijdelijke functie (vooral tussen november 23 en februari 24) met flexibele uren in Dieren.

  • Opbouwen van kerstbomen en kerstdecoratie

  • Decoratie

  • Transport

Een juridisch probleem melden