VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • EasyJet voegt twee nieuwe bestemmingen toe vanaf Amsterdam
easyJet

EasyJet voegt twee nieuwe bestemmingen toe vanaf Amsterdam

Ahoy Piraat!

We hebben leuk vliegnieuws voor jullie. EasyJet voegt in september twee nieuwe bestemmingen toe vanaf Amsterdam. Vanaf 2 september komt er een directe vliegroute tussen Amsterdam en de bruisende stad Krakau. Daar houdt het niet op, want een paar dagen later volgt een nieuwe vliegroute naar het Britse Newcastle.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·4-3-2024
Delen

Nieuwe vliegroute naar Krakau

Vanaf 2 september komt er een directe vliegroute tussen Amsterdam en de bruisende stad Krakau. Er zal twee keer per week gevlogen worden. Je kunt zowel heen- als terugvliegen op maandag en vrijdag naar Krakau.

Verken de charmante oude stad met zijn historische marktpleinen en bezoek de indrukwekkende Wawelkasteel. Proef lokale gerechten in gezellige restaurants en maak een wandeling door de sfeervolle Joodse wijk, Kazimierz.

Nieuwe vliegroute naar Newcastle

Vanaf 5 september wordt ook Newcastle toegevoegd aan het assortiment van EasyJet vanaf Schiphol. Er wordt vanaf dan twee keer per week gevlogen vanaf Amsterdam naar Newcastle. Je kunt naar Newcastle reizen op donderdag en zondag.

In Newcastle kun je het historische kasteel verkennen, langs de rivieroever wandelen, lokale lekkernijen proeven op de Quayside Market en de avond afsluiten in een gezellige pub met live muziek en lokale ale.

EasyJet breidt uit met twee nieuwe bases in Alicante en Birmingham. De focus ligt op het bedienen van bestaande routes en het verhogen van het aantal vluchten. Hierdoor zal de luchtvaartmaatschappij deze zomer vaker vliegen tussen Amsterdam en Alicante en je kunt ook vaker vliegen naar Birmingham.

Een juridisch probleem melden