VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiƫle cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Santa Teresa Gallura, Province of Sassari, Sassari province

Gratis overnachten in SardiniĆ« šŸ‡®šŸ‡¹šŸ¤©

Psssst, piraten! Hoe zou je het vinden om een vakantie door te brengen op Sardiniƫ en er gratis te verblijven?
Zo ja, lees dan verder - dit is misschien wel iets voor jou!

Gepubliceerd door
GinaĀ·9-6-2024
Delen

Zandstranden zoals in de CaraĆÆben, kristalhelder water... Er is geen twijfel mogelijk, het is SardiniĆ«!

Als dit sublieme Italiaanse eiland je aanspreekt, maar je hebt een beperkt budget, dan zou Leg's go in Cammino een glimlach op je gezicht moeten toveren!

Maar waar gaat het allemaal om? Om de ontdekking en ontwikkeling van het toerisme in het zuidwesten van Sardiniƫ, de armste regio van Italiƫ, te bevorderen, biedt de CMSB stichting vouchers aan voor een gratis verblijf in partnerbedrijven.

Dit met als doel om jonge reizigers aan te moedigen de wandelroutes te gebruiken.

Je moet 35 jaar of jonger zijn.

Je kunt dan maximaal drie gratis overnachtingen op de wandelroute kiezen. Hiervoor moet je een van de 14 mogelijke routes kiezen en de overnachtingen boeken op de website van de actie.

Je moet dan een wandelpaspoort kopen bij de CMSB stichting voor ā‚¬5 en een donatie doen van een bedrag naar keuze.

Let op: Vouchers kunnen worden gebruikt tot 15 juni en vanaf 15 september. Tijdens de zomer kun je geen gebruik maken van deze promotie.

Een juridisch probleem melden