VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Piraten tips
  • Deze luchtvaartmaatschappijen bieden gratis diensten aan tijdens je overstap
airport

Haal alles uit je overstap met deze luchtvaartmaatschappijen 🤩 🛩️

We hebben een lijst samengesteld van luchtvaartmaatschappijen die GRATIS voordelen bieden bij hun layovers. Als je flexibel wilt zijn tijdens je volgende vakantie, kun je misschien profiteren van een aantal van deze aanbiedingen.

Gepubliceerd door
Sophie_Coderre·17-1-2024
Delen

Turkish Airlines

Turkish Airlines biedt misschien wel het beste extraatje van allemaal! Tot twee nachten gratis hotelverblijf in Istanbul met een gratis tussenstop. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je overstap minstens 20 uur lang zijn en moet je 72 uur voor vertrek contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij met meer informatie over je reis. Je kunt meer te weten komen via de onderstaande link naar hun website. Wie wil er nu geen praktisch gratis vakantie naar Istanbul?

Icelandair

De IJslandse full-service luchtvaartmaatschappij Icelandair maakt het gemakkelijker dan ooit om een stopover toe te voegen in het land van 'Vuur en IJs'. Je kunt zonder extra kosten tot zeven dagen aan een tussenstop toevoegen. Zo krijg je een reis naar twee locaties voor de prijs van één. De website van Icelandair biedt geweldige tips over wat je kunt doen tijdens je tussenstop en waar je kunt verblijven.

Qatar Airways

Luxury Qatar Airways biedt niet alleen de meest adembenemende eersteklas ervaringen, maar biedt ook extraatjes met zijn stopover-programma. Met een tussenstop in Doha, de hoofdstad van Qatar, kun je overnachten voor slechts $14 voor één nacht, of $74 in totaal voor maximaal vier nachten. Je kunt zelfs upgraden naar een 5-sterrenervaring voor $22 voor één nacht of $108 voor vier nachten. Er zijn nog veel meer opties beschikbaar, zoals luxe all-inclusive of luxe verblijven aan het strand.

Etihad

Luchtvaartmaatschappij Etihad uit de Verenigde Arabische Emiraten biedt "a layover on us" met de mogelijkheid om te genieten van een gratis tussenstop in Abu Dhabi met een gratis verblijf in een 3-sterrenhotel voor maximaal twee nachten. Je kunt ook kiezen voor een premium stopoverpakket met tot 40% korting op 4- en 5-sterrenaccommodaties voor een luxueuzere ervaring. Abu Dhabi is een geweldige stad die ook binnen bereik ligt van het populaire Dubai.

Saudia

Saudia Airlines biedt een gratis verblijf van één nacht in Jeddah, Riyad of Madinah bij een tussenstop. Het pakket moet ten minste 48 uur voor je vlucht worden geboekt. Hieronder vind je meer informatie.

Iberia

Met het Spaanse Iberia Airlines kunnen passagiers profiteren van hun "Hola Madrid"-aanbieding met een gratis tussenstop in Madrid van maximaal zeven dagen en ongelofelijke kortingen op ervaringen en accommodaties.

TAP Air Portugal

De Portugese luchtvaartmaatschappij TAP biedt een geweldig stopover-programma aan, waarbij passagiers kunnen kiezen voor een tussenstop van één tot tien dagen in de twee beroemde steden van Portugal, Lissabon en Porto. Je hebt ook toegang tot exclusieve kortingen op diners, rondleidingen, openbaar vervoerskaarten en accommodaties in beide steden.

Copa Airlines

Panama's Copa Airlines biedt een speciaal stopoverprogramma in Panama. Zonder extra kosten voor een verblijf van 24 uur tot zeven dagen. De website van de luchtvaartmaatschappij geeft goede tips over hoe je je tussenstop kunt doorbrengen, afhankelijk van het aantal dagen dat je wilt blijven.

Ethiopian Airlines

Voor tussenstops in Addis Abeba van acht tot 24 uur regelt Ethiopian Airlines gratis transitverbindingen en een gratis hotelovernachting in het Ethiopian Skylight In-Terminal Hotel om je bij te laten komen voor je volgende vlucht. Je moet een transitvisum voor Ethiopië hebben om van dit extraatje te kunnen profiteren.

Air Canada

Air Canada biedt een gratis tussenstop aan in Toronto. Je kunt de bruisende stad tot zeven dagen lang zonder extra kosten verkennen en er staan talloze tips op de website van Air Canada over hoe je je reis kunt doorbrengen.

Een juridisch probleem melden