VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/Urraca6_c7yvn4

Je kunt een eiland huren op Panama 🌴🦞

Verblijf in deze prachtige overwaterbungalows op een privé-eiland in Bocas del Toro, Panama vanaf €64 per persoon (o.b.v. 6). Dit eiland biedt plaats aan maximaal 16 gasten met zes privécabana's die op palen boven het water zijn gebouwd en met elkaar zijn verbonden door een overdekte steiger. Geniet van onbeperkt gratis gebruik van kajaks en een heerlijk tropisch ontbijt met koffie elke ochtend zonder extra kosten.

Gepubliceerd door
Sophie_Coderre·18-2-2024
Delen

Dit zelfvoorzienende mangrove-eiland aan de noordelijke Caribische kust van Panama is ook de thuisbasis van de Monkey Island Foundation, waar 15 geredde apen leven en vrij over het eiland kunnen rondlopen. Alle gasten moeten daarom 12 jaar of ouder zijn.

Overdag kunnen gasten snorkelen, volleyballen, kajakken (gratis), yoga doen, over het water schommelen of ontspannen op het hangmatterras. 's Nachts worden de cabana's omringd door bio-luminescent oceaanwater - een spektakel op zich.

Vervoer per boot naar het eiland is inbegrepen tegen een extra vergoeding en volgt een vast tijdschema rond de standaard in- en uitchecktijden. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt op het terrein bereid. Er is ook een kreeftentuin waar gasten tegen een extra vergoeding kunnen leren hoe ze heerlijke kreeften kunnen vangen en bereiden.

De prijzen voor een verblijf hier beginnen bij €386 voor zes personen in een privé cabana - €64 per persoon per nacht. Je kunt ook een overnachting voor twee boeken vanaf €230 per nacht - een ongelooflijke deal als je bedenkt dat alle activiteiten bij je verblijf zijn inbegrepen.

Piraten prijzen

We zijn dan wel piraten, maar we zijn ook een eerlijk stel. We controleren al onze deals wanneer we ze schrijven, zo zijn we er zeker van dat deze beschikbaar zijn. Helaas zijn de zeeën vaak onvoorspelbaar, wat betekent dat de prijzen van zulke goede deals snel kunnen veranderen. Vluchtprijzen fluctueren, hotelkamers raken uitverkocht, valuta jojoën. De vraag naar de beste deals betekent vooral dat de laagste prijzen van korte duur zijn. Heb je de beste prijs gemist? Maak je dan geen zorgen, want we houden een oogje in het zeil voor de volgende prijsknaller 🏴‍☠️

Een juridisch probleem melden