VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Onbeperkt met de trein door België reizen 🇧🇪
Arrondissement of Bruges, Belgium, Bruges

Jongeren t/m 25 jaar kunnen nu onbeperkt met de trein reizen tijdens de schoolvakanties

Ahoy Piraat!

Met het Youth Holidays ticket kunnen jongeren onder de 26 jaar voor een voordelige prijs onbeperkt met de trein reizen door heel België. Of je nu wilt genieten van de bruisende cultuur van Brussel, de historische charme van Brugge wilt ontdekken, of je hart wilt verliezen in het levendige Antwerpen, met dit ticket ben je vrij om te gaan waar je maar wilt, wanneer je maar wilt!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·1-5-2024
Delen

Onbeperkt met de trein door België reizen 🇧🇪

Heeft je dit jaar een vakantie naar België gepland en ben je jonger dan 26 jaar? Dan is deze deal wellicht perfect voor jou!

Met het Jeugdvakantieticket reis je tijdens je vakantie onbeperkt door het hele land. Je kunt kiezen tussen een week voor €18 of een maand voor €35, al is de maandelijkse optie alleen in de zomervakantie te boeken.

Dit jaar kun je nog deze ticket kopen voor de volgende periodes:

  • 27 april tot en met 12 mei (paasvakantie)

  • 29 juni tot en met 1 september (zomervakantie)

  • 19 oktober tot en met 3 november (herfstvakantie)

  • 21 december tot en met 5 januari (kerstvakantie)

Goed om te weten:

Dit ticket is geldig tot en met het laatste Belgische station voor de grens. Indien je internationaal wilt reizen (bijvoorbeeld Roosendaal - Antwerpen) heb je een extra ticket nodig.

Een juridisch probleem melden