VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Canva

Kans op een jaar gratis wonen in Nederland 🤑

Maak kans op een jaar lang gratis wonen in een innovatieve en duurzame modelwoning op een prachtige locatie in Noord-Holland. 😯


Gepubliceerd door
Coco·18-10-2023
Delen

Ahoy piraat!

Iedere dag struinen we weer het internet voor je af en zijn we weer op zoek naar de beste deals. En vandaag kwamen we wel een hele interessante manier tegen om geld te besparen!

Vtwonen is namelijk bezig met het bouwen van een nieuw type modelwoning en zoekt mensen die hier gratis een jaar lang in willen wonen. In ruil hiervoor hoef je enkel je bevindingen met hen te delen. Fantastisch toch?!

Je vindt de nieuwbouwwoning ten midden van het groen op Landgoed Wickevoort in Cruquius. Meer specifiek ligt dat tussen Hoofddorp en Heemstede. Je hebt dus de rust van het groen maar ook het centrum van bruisende steden als Haarlem en Amsterdam in de buurt. En ook het strand is niet ver weg!

Het nieuwbouwhuis is met een houten constructie gemaakt die voor een duurzamer woonklimaat zou moeten zorgen. Wil jij kans maken op een jaar gratis wonen en bijdragen aan inzichten rondom groener en duurzamer wonen? Klik dan op de knop hierbeneden voor meer informatie: