VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Lifehack: reis met je studenten OV gratis naar Antwerpen
Antwerp, Antwerp Province, Antwerpen

Lifehack: reis met je studenten OV gratis naar Antwerpen

Ahoy Piraat!

Een fantastische tip gaat viral op TikTok. Met je studenten OV kan je onbeperkt gratis reizen door Nederland en dat is natuurlijk fantastisch. Maar dat is nog niet alles! Wist je dat je ook gratis een tripje naar België kunt maken? Je kan namelijk met je studenten OV naar Antwerpen en wel GRATIS!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·22-10-2023
Delen

Allereerst reis je met de trein naar Breda Centraal. Vanaf Breda kan je gemakkelijk bus 19 pakken die naar Hulst in Zeeland rijdt. Deze bus stopt onderweg in Antwerpen, waar je ook kunt uitchecken met je OV kaart. Om precies te zijn stap je uit bij Metrostation Halewijnlaan en ben je tien minuutjes in het centrum van Antwerpen. Zo gemakkelijk is het. Via TikTok wordt het eenvoudig uitgelegd.

Maar dat is nog niet het hele verhaal. Er zijn meer steden waar je naartoe kunt reizen met je OV kaart. Zo kan je naar Leer en Weener over de grens bij Groningen in Duitsland. Over de grens bij Enschede kan je ook uitchecken in Gronau. Afgelopen jaar heeft Emmerich ook een uitcheckpaal gekregen, waardoor je daar ook kunt uitchecken en natuurlijk mogen we Aken niet vergeten, waar je eveneens gratis kunt uitchecken.

Kortom, genoeg steden om van te profiteren!

Volg jij ons al op TikTok? Bekijk hier onze gloednieuwe TikTok account!

Een juridisch probleem melden