VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Meer dan 200 vluchten geschrapt op Amsterdam Schiphol vanwege storm Pia
airport, flight information board, solo travel

Meer dan 200 vluchten geschrapt op Amsterdam Schiphol vanwege storm Pia

Ahoy Piraat!

We hebben vervelend nieuws voor je vandaag. Vandaag worden meer dan 200 vluchten op Schiphol geannuleerd vanwege de verwachte storm Pia, die windsnelheden tot 90 kilometer per uur met zich meebrengt.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·20-12-2023
Delen

Zowel inkomende als uitgaande vluchten zijn getroffen. Vanaf de middag zal de luchthaven alleen gebruik maken van de Buitenveldertbaan voor start- en landingsactiviteiten vanwege de westelijke wind met snelheden tot 50 kilometer per uur en windstoten van 90 kilometer per uur.

Schiphol waarschuwt ook voor mogelijke verstoringen in de afhandeling van vliegtuigen aan de grond door de harde wind, wat kan leiden tot extra vertragingen. Reizigers worden geadviseerd de reisinformatie nauwlettend in de gaten te houden.

Het KNMI heeft voor morgen code geel afgekondigd voor het hele land vanwege storm Pia. Gedurende de ochtend en middag worden in het hele land sterke winden verwacht, met mogelijke zware windstoten tot 80 kilometer per uur.

Check hier alle vertragingen en annuleringen van Schiphol

Onder andere de KLM-vluchten naar Manchester, Rome en Gdańsk, Nantes, Venetië en Madrid zijn geannuleerd.

Een juridisch probleem melden