VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • De metro tickets in Parijs stijgen deze zomer tijdelijk wegens de Olympische Spelen
Architecture, Branch, Building

Prijsstijging metrokaartjes in Parijs 😱

Met de komst van de Olympische Spelen wordt er een nieuwe vervoerspas geïntroduceerd in Parijs, met hogere tarieven, en dit zal ook gelden voor pendeldiensten naar het vliegveld. Lees hier meer over de voorwaarden en data!

Gepubliceerd door
Caroline·13-3-2024
Delen

Ahoy Piraten,

Zoals jullie weten komen de Olympische Spelen zeer binnenkort naar Parijs en dat brengt een heleboel veranderingen met zich mee.

Er komt een nieuw abonnement voor het openbaar vervoer, de Paris Pass 2024, tegen de volgende prijzen: een kaartje kost €4, tegen €2,10 nu. Een dagkaart kost €16, of €70 per week. Ook de prijs van tickets naar het vliegveld zullen stijgen van €11 naar €16.

Maar geen paniek: als je een Navigo-, Imagin'R- of seniorenpas hebt, worden de tarieven die je betaalt niet beïnvloed door deze verhoging. Bovendien is de verhoging alleen van kracht tijdens de periode waarin de Olympische Spelen plaatsvinden: van 20 juli tot 8 september 2024.

Een juridisch probleem melden