VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Cheers, Drinking, friends drinking

Ruil je telefoon in voor een GRATIS fles wijn 🍷😄

Hoe belangrijk is jouw smartphone voor je? Zou je het op kunnen geven voor een gratis fles wijn? 🍷

Een restauranteigenaar in Verona kwam namelijk op een idee..;

Gepubliceerd door
Gina·11-5-2024
Delen

Velen van ons zitten constant aan onze smartphone vastgeplakt. Het apparaat, dat veel praktische voordelen heeft, kan ook heel vervelend of onbeleefd worden als je hem bijvoorbeeld niet kunt neerleggen, zelfs niet tijdens een etentje met iemand.

De eigenaar van het nieuwe restaurant Al Condominio, een restaurant dat onlangs is geopend in Verona, had genoeg van deze aanblik. En kwam met een geweldige idee: iedereen die zijn smartphone inlevert tijdens het eten in zijn restaurant krijgt een gratis fles rode wijn!

Hiervoor wordt de mobiele telefoon opgesloten in een klein kastje bij de ingang - na het restaurantbezoek kan je telefoon weer worden opgehaald.

Het aanbod is goed ontvangen en 90% van de restaurantbezoekers levert zijn telefoon in.

Zou jij het doen?

Andere restaurants in Italië bieden momenteel soortgelijke acties aan, zoals vouchers voor degenen die vrijwillig hun telefoon inleveren.

Een juridisch probleem melden