VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Op Brussel Zaventem is een spontane staking uitgebroken bij bagageafhandelaar Aviapartner
airport, Airport Terminal, baggage claim

Staking bagageafhandelaar op Brussel Zaventem ✈️

Ahoy Piraat!

Op Brussel Zaventem is een spontane staking uitgebroken bij bagageafhandelaar Aviapartner, want betekent dat er minder personeel beschikbaar is om de in- en uitgaande bagage af te handelen.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·26-2-2024
Delen

Stakingen bagagepersoneel Brussel Zaventem

Op Brussel Zaventem zijn stakingen begonnen bij bagageafhandelaar Aviapartner, een van de twee partners die verantwoordelijk is voor de bagageafhandeling.

De bagage die aankomt, wordt op dit moment met vertraging uitgeladen. Hiervan ondervinden op dit moment twintig vluchten hinder. Passagiers wordt daarom geadviseerd om niet te wachten op hun koffers en deze via een claim terug te vragen. De check-ins van bagage loopt vooralsnog normaal.

Zo'n 85% van de bagagemedewerkers staakt en er is onduidelijkheid wanneer er een oplossing klaar zal liggen.

Bron: VRT & Flightlevel

Een juridisch probleem melden