VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Morgen beschikbaar: 10.000 tickets met sneltreinen van Ouigo vanaf €9 voor reizen binnen Spanje
Impressions and Other Assets/ouigo-recurso-tren_11_1000x528_abieeu

Superaanbieding met de trein in Spanje

Ahoy Piraat!

We weten niet of je ooit gehoord hebt van Ouigo, maar als je van plan bent om naar Spanje te gaan binnenkort, dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Je kunt namelijk tickets boeken voor een spotprijsje met deze snelle trein die binnen de Spaanse landsgrenzen rijdt. Morgen gaan er 10,000 tickets in de verkoop vanaf €9! Zo kan je een fantastisch combinatiereis plannen tussen Spaanse steden!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·18-3-2024
Delen

Supersale OUIGO

De naam klinkt misschien Frans en dat is het ook. Ouigo is een treindienst dat als budgettrein rijdt in Frankrijk en Spanje. Onderdeel van de Franse spoorwegmaatschappij SNCF, probeert Ouigo de concurrentiestrijd aan te gaan met low cost vliegmaatschappijen zoals Ryanair en easyJet, fantastisch dus! Ze zijn sinds een tijdje ook flink aan het uitbreiden in Spanje en er komen nieuwe routes aan.

Op 19 maart lanceert Ouigo 10.000 tickets vanaf €9 voor reizen binnen Spanje. Ouigo opereert al tussen een aantal grote Spaanse steden zoals tussen Madrid en Valencia, Madrid en Barcelona en Madrid en Alicante. Vanaf 19 april worden ook de steden Valladolid en Segovia toegevoegd en op 1 juni volgt de stad Cuenca.

De tickets zullen via de website van Ouigo verkocht worden. Wees er snel bij en plan je fantastische stedentrip in Spanje nu met deze voordelige treintickets!

Een juridisch probleem melden