VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

transavia

Transavia stopt met gratis cabinebagage ❌✈️

Het was te mooi om waar te zijn - Transavia stopt binnenkort met gratis cabinebagage. Lees hieronder meer over wat dit betekent voor jouw vlucht en wanneer deze regeling van start gaat.

Gepubliceerd door
Jackie·26-1-2024
Delen

Met ingang van 3 april 2024 voert Transavia wijzigingen door met betrekking tot het meenemen van cabinebagage. Vanaf dat moment zullen reizigers extra kosten moeten betalen wanneer zij cabinebagage mee willen nemen aan boord. Of deze regeling effect heeft op jouw vlucht, is afhankelijk van de boekingsdatum en het gekozen tarief.

Bij boekingen die gemaakt zijn voor 3 april, verandert er niks. Dit geldt ook voor vluchten met een vertrekdatum na 3 april. In dit geval is het nog altijd mogelijk om kosteloos één stuk handbagage(40 x 30 x 20 cm) en cabinebagage (55 x 35 x 25 cm) mee te nemen.

Vanaf 3 april geldt er een toeslag voor het meenemen van cabinebagage aan boord. De kosten voor het reserveren van cabinebagage beginnen bij €10. Er zal ten minste ruimte zijn voor 70 stuks cabinebagage in de cabine. Wanneer je ervoor kiest om bij te betalen voor je cabinebagage, dan is dit inclusief Priority Boarding.

Het kosteloos meenemen van handbagage, zoals een laptoptas, kleine rugtas of handtas (40 x 30 x 20 cm) blijft mogelijk en dient onder de stoel te worden geplaatst.

Boek daarom nu nog je vliegtickets

Bron: Transavia

Een juridisch probleem melden