VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Boat, Building, Canada

TUI breidt stedentripaanbod uit met 3 prachtige steden: Toronto, Chicago & Boston

Ahoy Piraat!

Het assortiment van TUI is uitgebreid! Verschillende steden aan de andere kant van de Atlantische Oceaan zijn nu toegevoegd aan het stedentrippakket van TUI.

Niet alleen Toronto, de grootste stad van Canada, maar ook de bruisende steden Chicago en Boston zijn nu te beleven met TUI! Het mooie is dat het ook nog kan voor een heerlijke prijs.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·14-2-2024
Delen

Toronto, Canada

Van prachtige ijshockeywedstrijden tot een skyline waar je u tegen zegt. Bezoek het hoogste gebouw van Canada (CN Toren) en geniet van het uitzicht. Natuurlijk mag een dagexcursie naar de Niagara Falls niet ontbreken. Je hebt de keuze uit 6 verschillende hotels en het voordeligst verblijf je in het Pantages Hotel Downtown Toronto. Andere hotels zijn bijvoorbeeld Radisson Blu Toronto Downtown en het Hilton Toronto, waar je slechts voor een kleine meerprijs kunt verblijven.

Chicago, Verenigde Staten

Chicago staat natuurlijk welbekend als stad in de VS. Gelegen aan Lake Michigan vind je hier talrijke skyscrapers, maar Chicago is natuurlijk ook bekend geworden door Al Capone en Oprah Winfrey. Laat je onderdompelen door talrijke musea en de winkelstraat “Magnificent Mile Je hebt de keuze uit 5 verschillende hotels, waaronder Radisson Blu Aqua en Holiday Inn Chicago Dwtn - Wolf Point.

Boston, Verenigde Staten

Tenslotte mag de universiteitstad Boston zeker niet ontbreken. Door de talrijke historische gebouwen, geeft Boston veel meer het gevoel dat je aan het vertoeven bent in een Europees land dan welk andere stad in de VS. Je hebt de keuze uit 6 verschillende hotels en wellicht goed om te weten dat je naar deze stad de goedkoopste stedentrips vindt. Je verblijft dan het voordeligst in Fairmont Copley Plaza.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Een juridisch probleem melden